SADRžAJ

Kada četvorica naoružanih pljačkaša stradaju u eksplozivnom pokušaju pljačke, njihove udovice – kojima je zajednički samo dug zaostao za muževima – uzimaju sudbinu u svoje ruke kako bi izgradile budućnost pod vlastitim uvjetima.
Oscarom nagrađen redatelj Steve McQueen („12 godina ropstva“) i suautorica i autorica bestselera Gillian Flynn („Nestala“) donose žestok, moderan triler smješten u svijet kriminala, strasti i korupcije. „Udovice“ su priča o četirima ženama koje nemaju ništa zajedničko osim duga zaostalog od kriminalnih poslovanja njihovih mrtvih muževa. Radnja je smještena u suvremeni Chicago, u vrijeme previranja, a napetosti rastu kada Veronica (oskarovka Viola Davis), Linda (Michelle Rodriguez), Alice (Elizabeth Debicki) i Belle (Cynthia Erivo) uzmu sudbinu u svoje ruke i urote se kako bi izgradile budućnost pod vlastitim uvjetima.

Fotografije

UdoviceUdoviceUdoviceUdoviceUdoviceUdoviceUdoviceUdoviceUdoviceUdoviceUdoviceUdovice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.