poster

Nacrt

A Rough Draft (2018)

CineStar Fantasy | 30. 04. 2024. | 14:20

Ocjena: 4.5/10
Ocjena korisnika: 7/10

SADRžAJ

Nevjerojatna akcijska avantura čeka dizajnera videoigre nakon što mu tajanstvena sila oduzme njegov identitet i regrutira ga da bude čuvar višedimenzionalnog portala u ovom ruskom znanstveno-fantastičnom trileru.
Mladi Moskovljanin Kiril vrlo je talentirani stručnjak za IT i videoigre. Njegov je život savršen: roditelji ga vole, ima dobro plaćeni posao, lijepu djevojku... Sve dok ga jednog dana odjednom ne izbrišu iz svačijeg sjećanja i zaborave ga svi koje je poznavao. Tražeći objašnjenje, Kiril otkrije da je izabran za vrlo važnu i tajnu misiju, njegova je svrha postati čuvar vrata između paralelnih svjetova, a njih je na desetke u svemiru. Može li Kiril riješiti zagonetku paralelnih svjetova, saznati tko je glavni um iza misije čiji je on sada ključni dio i vratiti svoj život? Ili je možda svijet u kojem živimo samo imaginarni „nacrt“ koji zapravo ne postoji?!

Fotografije

NacrtNacrtNacrtNacrtNacrtNacrtNacrtNacrtNacrt

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.