SADRžAJ

Ništa vas ne može pripremiti za nevjerojatan kaos „Operacije Overlord“. J. J. Abrams stvorio je ludo šašav i uzbudljiv film o timu američkih padobranaca koji se suočavaju s nacističkim supervojnicima kakve svijet još nije vidio.
Dok ih samo nekoliko sati dijeli od Dana D, tim američkih padobranaca spušta se u nacistima okupiranu Francusku kako bi obavili misiju ključnu za uspjeh invazije. Zaduženi za uništavanje radijskog odašiljača na utvrđenoj crkvi, očajni vojnici udružuju snage s mladim francuskim seljacima kako bi probili zidove i srušili toranj. Ali u tajanstvenom nacističkom laboratoriju ispod crkve brojčano nadjačani vojnici suočavaju se s neprijateljima kakve svijet još nije vidio. U produkciji J. J.-a Abramsa, „Operacija Overlord“ uzbudljiva je, pulsirajuća akcijska avantura s posebnim štihom.

Fotografije

Operacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija OverlordOperacija Overlord

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.