SADRžAJ

Los Angeles, 1928. g. Jedne subote ujutro u radničkom predgrađu, Christine (Angelina Jolie) oprostila se sa svojim sinom Walterom i otišla na posao. Kad se vratila kući, otkrila je da je on nestao. Uslijedi beskorisna potraga i mnogo mjeseci poslije dovode joj dječaka koji tvrdi da je on njezin devetogodišnji sin. Ošamućena i iscrpljena čitavom strkom, Christine mu dopušta da ostane kod nje preko noći. No ona u srcu dobro zna da to nije Walter. Kroz svoja nastojanja da natjera policiju da nastavi potragu za njezinim sinom, otkrit će da u vrijeme prohibicije u L. A.-u žene koje su se suprotstavljale vlastima nisu preživjele da bi to mogle prepričati. Oklevetana kao luđakinja i nesposobna za život, Christine pronalazi saveznika u aktivistu velečasnom Brieglebu (John Malkovich), koji joj pomaže boriti se protiv grada i tražiti njezina nestala dječaka.

Fotografije

ZamjenaZamjenaZamjenaZamjenaZamjenaZamjenaZamjenaZamjenaZamjenaZamjenaZamjenaZamjenaZamjenaZamjenaZamjenaZamjenaZamjenaZamjenaZamjenaZamjena

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.