poster

Ulične mačke napadaju

Alley Cats Strike (2000)

Redatelj: Rod Daniel


Ocjena: 6.0/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Film za mlade i cijelu obitelj o četvero nepopularnih srednjoškolaca, koji kuglaju i slušaju swing, ali dolaze u središte pozornosti kada njihova škola u natjecanju za prestižni trofej mora pobijediti drugu školu upravo u kuglanju.
Alex Thompson (Kyle Schmid) ima reputacija šmokljana u West Appleton srednjoj školi. Najsretniji je kada se druži sa svoje troje prijatelja Elisom (Kaley Cuoco), Kenom (Joey Wilcota) i Delijom (Mimi Paley), s kojima se druži u očevoj kuglani gdje svi zajedno kuglaju i slušaju swing glazbu. Njegova potpuna suprotnost je najpopularniji sportaš na školi, gradonačelnikov sin Todd McLemore (Robert RiChard). Kada zbog izjednačenog rezultata u finalnoj košarkaškoj utakmici s East Appletonom njihova škola ne osvoji Mighty Apple, najveći trofej koji za njihov grad postoji, odbor odlučuje da će ga dobiti ona škola koja pobijedi u - kuglanju. Izenada Kyle i njegovi prijatelji dolazi u žarište pozornosti i prisiljeni su u ekipu primiti i surađivati s arogantnim Todom.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.