SADRžAJ

Pod očinskim, ali strogim vodstvom nekad starog obožavatelja, a danas redatelja i kulturnog diplomata, te na iznenađenje čitavog svijeta, bivši jugoslavenski, a danas slovenski kultni bend Laibach postao je prvi rock sastav u povijesti koji je nastupio u zatvorenoj državi Sjevernoj Koreji. U sukobu strogih ideologija i kulturnih različitosti, ovi su se glazbenici morali potruditi da provuku svoje pjesme kroz cenzorsku ušicu prije no što ih se izloži publici koja se nikada nije imala prilike susresti s alternativnim rock'n'rollom. Istodobno, duž granice dviju Koreja postavljeni su propagandni zvučnici, i najavljeno je odbrojavanje do rata. Njihove pjesme, njihovi snovi.

Fotografije

Dan oslobođenjaDan oslobođenjaDan oslobođenja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Roaring Abyss (2015)

    image
    A sound journey accros the mountains, deserts and forests of Ethiopia and its cultural universe. Roaring Abyss will take you through an inedit collection of music...
  • Justin Bieber: Believe (2013)

    image
    Justin Bieber Vam priča svoju priću, biografski film o životu pop zvijezde.
  • Laurent Garnier neslužbeno (2021)

    image
    Uvid u život Laurenta Garniera, jednoga od začetnika house glazbe, od njegova pojavljivanja na glazbenoj sceni 80-ih do danas. Film je sniman tri godine i prati...
  • The Day the Dinosaurs Died (2017)

    image
    Investigates the greatest vanishing act in the history of our planet - the sudden disappearance of the dinosaurs 66 million years ago.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.