Ocjena: 8.1/10
Ocjena korisnika: 4.8/10
(11 glasova)

SADRžAJ

Prvi hrvatski film za milenijalce prati 28-godišnju Aleksi koja nakon završetka studija ne uspijeva pronaći posao pa je prisiljena vratiti se pod roditeljski krov. U pokušaju da odagna dosadu, Aleksi bježi od odgovornosti i upušta se u avanture s nekoliko muškaraca: američkim fotografom Christianom, s kojim je vežu slični interesi, lokalnim glazbenikom Goranom, čije tradicionalne stavove ne podnosi, ali ih veže snažna kemija, i starijim, šarmantnim, bogatim slovenskim plejbojem Tonijem.
Aleksi (Tihana Lazović) vraća se kući sa studija i budući da ne uspijeva pronaći posao, tijekom ljeta na Pelješcu pokušava pronaći samu sebe. Njezini roditelji (Neda Arnerić i Aljoša Vučković) nisu oduševljeni tim razvojem događaja i priželjkuju da od Jadrana (Leon Lučev) preuzme vođenje obiteljskoga vinskog podruma. No Aleksi, poučena prijateljičinim životom (Nataša Janjić), ima druge planove koji uključuju i tri potpuno različita muškarca (Jason Mann, Goran Marković, Sebastijan Cavazza)...

Fotografije

AleksiAleksiAleksiAleksiAleksiAleksiAleksiAleksiAleksiAleksi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.