poster

Obitelj Trump: Od imigranta do predsjednika

Meet the Trumps: From Immigrant to President (2017)

dokumentarni, biografski, povijesni | Ujedinjeno Kraljevstvo

Ocjena: 4.7/10

SADRžAJ

Film nam otkriva podrijetlo 45. predsjednika Sjedinjenih Država te što ono govori o njemu. Zahvaljujući nevjerojatnom arhivu, istražuje korijene Donalda Trumpa: od djeda Friedricha koji je bio imigrant iz Njemačke i koji je tijekom zlatne groznice postavio temelje budućeg obiteljskog bogatstva, služeći se zaradom od poroka i mutnim poslovima, do oca Freda, tajkuna koji se bavio nekretninama i majstora samopromocije. I dok svijet traži odgovor na pitanje tko je zaista Donald Trump, ovaj nam fascinantni dokumentarac objašnjava kakve su ga to snažne sile oblikovale, sile koje možemo pronaći u njegovu obiteljskom stablu.

Fotografije

Obitelj Trump: Od imigranta do predsjednikaObitelj Trump: Od imigranta do predsjednikaObitelj Trump: Od imigranta do predsjednikaObitelj Trump: Od imigranta do predsjednikaObitelj Trump: Od imigranta do predsjednika

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.