SADRžAJ

Uspješna njemačka liječnica ostvaruje svoj dugogodišnji san: jedriti preko Atlantskog oceana. Spremna je na sve… Ili barem misli da jest. No pustolovina prestaje kada naiđe na brod pun izbjeglica.
Rike je 40-godišnja liječnica iz Europe i utjelovljenje je tipičnog zapadnjačkog modela sreće i uspjeha. Obrazovana je, samopouzdana, odlučna i predana. Na početku filma možemo vidjeti njezin svakodnevni život kao liječnice u hitnoj službi prije negoli ona odluči ostvariti svoj dugogodišnji san: otisnuti se na more u jedrilici potpuno sama. Cilj joj je doći do otoka Ascension u Atlantskom oceanu. Međutim, odmor iz snova ubrzo bude prekinut na otvorenom moru kada, nakon oluje, Rike naleti na oštećeni ribarski brod. Oko stotinu ljudi prijeti utapanje. Rike slijedi pomorske zakone i radiom pozove pomoć, no kada se nitko ne odazove, mora donijeti kobnu odluku.

Fotografije

StyxStyxStyxStyxStyxStyxStyxStyxStyxStyx

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rajski vrt (1978)

    image
    Tri spletkaroška brata iz New Yorka udružuju zajedničke snage i pamet dok nastoje osvojiti svijet profesionalnog hrvanja.
  • Kišni čovjek (1988)

    image
    Nakon očeve smrti Charlie sazna da mu je otac ostavio samo auto i grm ruža, a 3 milijuna dolara nekom udruženju Cincinnati Trust. Tražeći to udruženje, sazna da...
  • Dani u oblacima (2007)

    image
    Film Silvio Soldinieg „Oblačni dani” (Giorni e nuvole), napisan zajedno s Dorianom Leondeff, Francuskasco Piccolo i Federicom Pontremoli, je priča o Else i...
  • Sudnji dan (2015)

    image
    Apokaliptična oluja prijeti da uništi cijelu državu. Proglašeno je izvanredno stanje dok izbija kaos.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.