SADRžAJ

Dječak otkrije da ima čudesne moći i da nije sa Zemlje. Kao mladić, otisne se na putovanje da otkrije odakle dolazi i zašto je ovamo poslan. Ali heroj u njemu mora izaći na površinu ako kani spasiti svijet od uništenja te postane simbol nade za ljudski rod. Superman ponovno uzlijeće u nebo, a Henry Cavill preuzima plašt Čovjeka od čelika boreći se s prošlošću koju ne razumije i budućnošću koju ne može izbjeći. Zvjezdana glumačka postava uključuje Diane Lane i Kevina Costnera kao Clarkove zemaljske roditelje, Russella Crowea kao Supermanova oca s Kriptona, Amy Adams kao reporterku „Daily Planeta“ Lois Lane, Laurencea Fishburnea kao urednika Perryja Whitea te Michaela Shannona kao Supermanova izvanzemaljskog neprijatelja Generala Zoda.

Fotografije

Čovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelika

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.