SADRžAJ

Na planetu Eterniji zli Skeletor (Frank Langella) osvojio je dvorac Grayskull i zarobio njegovu čarobnicu (Christina Pickles) koja ima moć nad cijelim svemirom. He-Man (Dolph Lundgren), najveći ratnik Eternie i Skeletorov neprijatelj, jedina je nada za spas planeta i čitavog svemira. Kada za vrijeme bitke He-Man oslobodi patuljka Gwildora, on mu otkrije tajnu kozmičkog ključa pomoću kojeg je Skeletor osvojio dvorac. Naime, to je ključ koji otvara portal za prolazak u bilo koje vrijeme ili mjesto. Gwilodor posjeduje kopiju ključa i ona He-Mana i prijatelje zabunom odvede na Zemlju, a kada ključ završi u rukama dvoje tinejdžera (Courtney Cox i Robert Duncan McNeill), sudbina čitavog svemira je u opasnosti...
Nastala na temelju popularne crtane serije iz 80-ih, dolazi nam priča o superjunaku kojeg je utjelovio slavni akcijski heroj Dolph Lundgren. U jednoj od svojih prvih filmskih uloga pojavljuje se i Courtney Cox, koja je planetarnu popularnost stekla sitcomom „Prijatelji". Ljubitelji priča o superjunacima te filmova poput „Conana" ili „Zmajevi i tamnice" pronaći će poveću dozu zabave u ovom uratku koji nekim svojim dijelovima podsjeća i na original „Ratova zvijezda".

Fotografije

Gospodari svemira

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.