SADRžAJ

Aaron želi da njegova djevojka i njezin osmogodišnji sin postanu njegova obitelj, no putovanje u talijanske Dolomite kojim Aaron želi zadobiti dječakovo poštovanje pretvori se u nešto potencijalno tragično kada izgubi dječaka u magli.
Iako Aron (Alexander Fehling) već neko vrijeme hoda s Leom (Bérénice Bejo), njegov je odnos s njezinim osmogodišnjim sinom Tristanom i dalje klimav. Putovanje u talijanske Dolomite trebalo je biti početak njihova nova života kao obitelji, no planinarenje koje je Aaron isplanirao kako bi zadobio dječakovo poštovanje pretvori se u nešto potencijalno tragično kada on izgubi dječaka u magli. Redatelj Jan Zabeil oprezno prikazuje male trenutke koji su tako tragično poznati svima koji su doživjeli neizvjestan teritorij suvremenog obiteljskog života. Radnje smještene u prekrasnom talijanskom planinskom lancu Dolomita, ovaj vizualno upečatljiv i emocionalno složen film intimna je drama i duboko propitkivanje i egzistencijalne i vrlo stvarne krize.

Fotografije

Tri vrhaTri vrhaTri vrhaTri vrhaTri vrhaTri vrha

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.