SADRžAJ

30-godišnji Richard preseli se u istočni London, gdje otkrije gentrifikaciju: hipsteri žive s cockneyjima i imigrantima u napetom ozračju. Kada doživi odbijanje i nasilje, vraćaju se Richardovi demoni iz prošlosti i nasilni instinkti.
Srednjoškolski učitelj u 30-ima Richard preseli se u trendovski Dalston u istočnom Londonu. On je čovjek s tajnom i prošlošću od koje pokušava pobjeći. Ubrzo nakon što se preseli, upozna voditeljicu galerije Chloe, koja ga upozna s noćnim životom East Enda. On istražuje područje, upoznaje lokalce, imigrante i hipstere s kojima dolazi u kontakt svaki dan te ubrzo shvati da ga okružuje gruba gentrifikacija. Pokušavajući se uklopiti u svoje novo okružje, Richard stalno nailazi na odbijanje, zbog čega na površinu isplivaju njegovi demoni iz prošlosti. Kada se otkrije njegova tajna, erumpira njegova nasilna strana i najmračniji nagoni.

Fotografije

U trenduU trenduU trenduU trenduU trendu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.