Ocjena: 5.6/10
Ocjena korisnika: 7.7/10
(15 glasova)

SADRžAJ

Pikantne holivudske priče s prve linije. Govori o filmskom poslu iznutra, o ljutnjama, zadovoljstvu, cinizmu, te općem nepovjerenju I strahu od slijedeće krize. S De Nirom glume slavni glumici kao što su: Catherine Keener, Bruce Willis, Sean Penn, Robyn Wright Penn, Stanley Tucci, Kristin Stewart i Michael Wincott. Robert De Niro kao Ben, filmski producent gurnut u dva tjedna pakla, očajnički pokušava održati svoju karijeru I obitelj čitave. Isto tako pokušava preživjeti u divljini filmskog posla. Catherine Keener kao Lou, željezna i tvrdoglava šefica studija koja nikad ne griješi. Sean Penn (glumi sebe) uvaženu zvijezdu filma potencijalno osuđenog na propast. Kristen Stewart glumi Zoë, Benovu kći iz prvog braka, koja nije tako nevina kako se čini. Stanley Tucci kao Scott Solomon, scenarist koji radi na projektu s Benom, a potajno spava s njegov drugom bivšom ženom. John Turturro kao Dick Bell, holivudski agent s užasnim bolovima u trbuhu koje izaziva stres, a boji se vlastitih klijenata. Bruce Willis kao opsjednuta pretila filmska zvijezda koja odbija obrijati bradu za Benov novi film. Michael Wincott kao Jeremy, bezumni režiser Benovog posljednjeg filma koji se drogira i samo-ozljeđuje Robin Wright Penn glumi Kelly, Benovi bivšu ženu koja još uvijek osjeća nešto za njega.

Fotografije

Pikantne holivudske pričePikantne holivudske pričePikantne holivudske pričePikantne holivudske pričePikantne holivudske pričePikantne holivudske pričePikantne holivudske pričePikantne holivudske pričePikantne holivudske pričePikantne holivudske pričePikantne holivudske pričePikantne holivudske pričePikantne holivudske pričePikantne holivudske priče

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.