SADRžAJ

Inger se jako radovala proslavi 60. rođendana u Hrvatskoj, no onda je otkrila da je muž vara. U deprimiranom izdanju zaputi se za Split u društvu svojih kćeri – razumne Malin (35) i kaotične Tove (33). Inger i Malin su međusobno sličnije dok se Tove jako trudi da je uključe u njihov krug. Sestrinsko rivalstvo ubrzo eskalira u natjecanje u tome tko će bolje ugoditi majci.
Malin vjeruje da će Inger pomoći masaže i smirujući izleti dok Tove poseže za potpuno drugačijom metodom - konobaru Antoniju s kojim je spavala (Goran Bogdan) plati da odvede Inger na spoj na kojem će je poljubiti. Spoj prođe toliko dobro da se Inger i Antonio zbilja svide jedno drugome te na trenutak kćeri pomisle da su majku izgubile u rukama šarmantnog casanove. Na kraju priče Inger doživi polet i u životu i libidu, a dvije sestre prestanu se boriti za majčinu pažnju i pronađu novi početak za njihov odnos.
„All Inclusive“ moderna je komedija o ljubavi, lažima i seksu, sestrinskom rivalstvu i neočekivanoj pozitivnoj strani nevjere.

Fotografije

All InclusiveAll InclusiveAll InclusiveAll InclusiveAll Inclusive

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.