SADRŽAJ

Sugar Ray (Richard Pryor) je vlasnik ilegalnoga kasina u dvadesetim godinama prošlog stoljeća. Iako je zarada iznimno dobra, a ugled u društvu sve veći, Sugar se sve teže nosi s pritiscima zlobnih i zavidnih gangstera, kao i napadima korumpiranih policajaca koji ga žele izbaciti iz posla. Uz pomoć dovitljivoga Quicka (Eddie Murphy), Sugar će naučiti kako je svaki pokvareni trik zapravo izraz poštenja, kad imaš takve protivnike.
Snimljena na samom izdisaju desetljeća, u kojem se njen autor proslavio kao jedna od najvećih zvijezda na planeti, komedija "Harlemske noći" pokazala je kako je Eddie Murphy jednako vješt iza kamere koliko i ispred nje. Sitno, simpatično i dobronamjerno parodiranje glamuroznih gangsterskih spektakala od spoja je komedije i trilera napravilo film čija skoro dva sata trajanja ni jednog trenutka ne oskudijevaju urnebesnim provalama i neočekivanim preokretima u radnji. Uz Murphyja, u filmu nastupaju i vedete Richard Pryor i Danny Aiello, a u manjoj se ulozi pojavljuje i nekad jako popularni Arsenio Hall.

Fotografije

Harlemske noćiHarlemske noći

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.