Ocjena: 6.0/10

SADRžAJ

Popularni i razmaženi rock-pjevač Rickie Prince (J. Lawrence) zasićen je slavom, obožavateljima i brojnim obavezama kojima ga svakodnevno zasipa njegov menadžer (R. Belzer). Kada upozna dostavljača pizze Ralpha (J. Lawrence), ostaje zapanjen njihovom nevjerojatnom fizičkom sličnošću i dolazi na neobičnu ideju: predlaže Ralphu da se zamijene i da on nakratko bude običan dečko. Ralph pristane i uskoro iskušava svu ljepotu, ali i teret slave na svojoj koži. Usprkos identičnom izgledu, Rickie i Ralph potpuno su različitih karaktera, pa se svi u "Princeovoj" blizini suočavaju s drastičnim pozitivnim promjenama u njegovom ponašanju...

Ova televizijska mješavina komedije i drame o zamjeni identiteta - varijacija popularnog motiva kraljevića i prosjaka, što sugerira i ime jednog od protagonista - namijenjena je prvenstveno mlađoj publici koju zanima kako žive rock-zvijezde. Redatelj Corey Blechman inače je najpoznatiji kao scenarist filmova "Moj prijatelj Willy 1 i 2".

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.