SADRžAJ

Obiteljska komedija. Identične blizanke Sam (M-K. Olsen) i Emma Stanton (A. Olsen) vrlo se dobro slažu, no u karakterima i interesima podosta se razlikuju. Emma voli modu, pazi na svoj izgled i rado šarmira dječake, dok Sam o ljubavi puno ne razmišlja, a najviše voli sport. Upravo je zato Sam ljubimica njihova oca Jerryja (E. Lutes), entuzijastičnog nogometnog trenera koji je upravo doznao kako od sada i djevojke moraju biti uključene u školsku nogometnu ligu. Iako je odmah naumio pozvati Sam u momčad, supruga (K. Greenwood) mu je spočitnula kako zapostavlja Emmu te naredila da njoj da prednost pri izboru nogometašica. Emma će tako biti u momčadi svog razočaranog oca, dok će Sam biti primljena u konkurentski tim. Kako se takav aranžman nikome ne sviđa, djevojke će u dogovoru s ocem jednostavno zamijeniti identitete i potruditi se da majka to ne dozna. No ona predobro poznaje svoje djevojčice pa će vrlo brzo otkriti njihovu smicalicu...
Sestre Mary-Kate i Ashley Olsen, rođene 1986., postale su legendarne i prije nego što su bile svjesne samih sebe, nastupajući naizmjence u nezaboravnoj ulozi preslatke bebe Michelle u popularnoj humorističnoj seriji Puna kuća. Djevojčice su pod budnom paskom menadžera praktički odrasle pred očima javnosti, postale instant-miljenice američke publike i svoju atraktivnu pojavnost adekvatno unovčile. Brojni televizijski i video projekti, gostovanja u raznim emisijama pa i kino filmovi načinili su od njih mlade zvijezde. Ovaj film, snimljen kad su imale 13 godina i namijenjen video distribuciji, po svemu je karakterističan projekt blizanki Olsen. Riječ je o simpatičnoj komediji za obiteljsko gledanje koja se bazira na često primjenjivanom konceptu zamjene identiteta. Film je režirao David Steinberg, poznati komičar i glumac, koji se kasnije u karijeri pokazao i kao uspješan redatelj uglavnom televizijskih projekata (serije Seinfeld, Lud za tobom, Prijatelji).

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.