SADRžAJ

Mel Gibson i Jamie Lee Curtis zvijezde su ove romantične drame o pilotu koji je imao sve, ali je izgubio ženu koju voli, samo da bi otkrio kako vrijeme ne čeka nikoga, ali prava ljubav čeka zauvijek.
Prije Drugoga svjetskog rata pokusni pilot američke vojske Daniel McCormick (Mel Gibson) živi savršenim životom - radi posao koji voli i oženjen je ženom koju obožava. Međutim, nesretnim slijedom okolnosti, njegova ljubav umire pa se Daniel, gonjen krivnjom, prijavi kao dobrovoljac za tajni eksperiment tijekom kojeg bi trebao biti zaleđen godinu dana. No, eksperiment pođe krivo pa se planirana godina dana prometne u razdoblje od čak 50 godina. Daniel se budi 1992. godine, u potpuno drugačijem svijetu, u kojem će mu pomoć pružiti prijateljstvo dječaka Nata Coopera (Elijah Wood) i njegove samohrane majke Claire (Jamie Lee Curtis).

Fotografije

Zauvijek mladZauvijek mladZauvijek mlad

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.