poster

Bradov status

Brad's Status (2017)

Redatelj: Mike White

Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(13 glasova)

SADRžAJ

Kad Brad (Ben Stiller) otprati svog sina na koledž na Istočnoj obali, taj posjet izazove krizu samopouzdanja. Brad ima zadovoljavajuću karijeru i ugodan život, ali to nije baš ono što je zamišljao dok je i sam studirao.
Kad Brad Sloan (Ben Stiller) otprati svog sina na koledž na Istočnoj obali, taj posjet izazove krizu samopouzdanja u ovoj gorko-slatkoj komediji. Brad ima zadovoljavajuću karijeru i ugodan život u prigradskom Sacramentu gdje živi sa svojom dobrodušnom ženom Melanie i glazbeno nadarenim sinom Troyem, ali to nije baš ono što je zamišljao tijekom svojih studentskih dana slave. Dok vodi Troya po Bostonu gdje je išao na fakultet, Brad si ne može pomoći a da ne uspoređuje vlastiti život sa životima svoja četiri najbolja prijatelja s koledža: holivudskom facom, osnivačem hedge-fonda, tehnološkim poduzetnikom i političkim stručnjakom i autorom bestselera. Zamišljajući njihove bogate, glamurozne živote, on se pita je li ovo sve čemu je dorastao. No kad ga okolnosti prisile da se ponovno poveže sa svojim bivšim prijateljima, Brad počne sumnjati u to je li doista propao ili je, barem na neki način, najuspješniji od svih.

Fotografije

Bradov statusBradov statusBradov statusBradov statusBradov statusBradov statusBradov statusBradov statusBradov statusBradov statusBradov statusBradov statusBradov statusBradov status

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.