Ocjena: 5.7/10
Ocjena korisnika: 5/10
(4 glasa)

SADRžAJ

Obiteljski božićni film u kojemu se desetogodišnji Jesse javlja na reklamni natječaj velike kompanije koji poziva djecu da napišu što najviše žele za Božić, a on želi naći muža za svoju mamu.
I to, naravno, bez maminog znanja. Sara (G. O'Grady) vodi dobrotvornu ustanovu za beskućnike, koju je osnovala poslije smrti svojega muža, i upravo je pred Božić u nevolji s financijskim sredstvima. Vrijeme provodi više na poslu nego kod kuće, a Jesse (J. 'Jax' Pinchak) je za to vrijeme pretežno s njihovim susjedom Benom (R. Mailhouse), koji zbog Jessea čak zanemaruje svoju djevojku.
Direktori i reklamni stručnjaci kompanije Toy Co nisu očekivali tako golemi odjek svoje kampanje "Sve što želim za Božić". Među stotinama pisama ipak se izdvoji jedno kao najljepše i najoriginalnije, u kojemu desetogodišnji Jesse piše kako želi da njegova mama,koja je lijepa i pametna i dobra, ponovno ima muža i potpun život. Jesse dobiva nagradu za najoriginalniju želju, ali je problem što Sara o tome ništa ne zna. No, prije nego što se snašla, Jesse i njegova želja postali su najveći nacionalni predbožićni događaj i cijela nacija navija da mu se želja ostvari. Saru proganjaju reporteri i potencijalni kandidati koji je zasipaju ponudama...

Fotografije

Sve što želim za BožićSve što želim za BožićSve što želim za BožićSve što želim za BožićSve što želim za Božić

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.