Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 6.7/10
(13 glasova)

SADRžAJ

London je ispražnjen od muškaraca jer Drugi je svjetski rat i oni su otišli na frontu. Catrin Cole dobiva posao spisateljice za propagandne filmove koji trebaju „ženski dodir. Njezin prirodni talent brzo je zapažen od strane žustrog filmskog producenta Buckleya koji, da nije rata, nikada ne bi upoznao Catrin. U vrijeme kada je moral države u pitanju, Catrin, Buckley i živopisna radna ekipa furiozno stvaraju film koji će zagrijati srca nacije. Dok bombe padaju oko njih, Catrin otkriva da se drama, komedija i strast odvijaju podjednako iza i ispred kamere.

Fotografije

Najbolje od njihNajbolje od njihNajbolje od njihNajbolje od njihNajbolje od njihNajbolje od njihNajbolje od njihNajbolje od njihNajbolje od njihNajbolje od njihNajbolje od njihNajbolje od njihNajbolje od njihNajbolje od njihNajbolje od njihNajbolje od njihNajbolje od njihNajbolje od njih

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.