SADRžAJ

D. C. je ekscentričan vlasnik „Action Pointa“, jeftinog zabavnog parka izvan kontrole. Kada se korporacijski megapark otvori u blizini, D. C. i njegova ekipa riskiraju sve da spase „Action Point“ – što se pretvori u još jednu divlju vožnju.
Svačiji omiljeni vratolomac Johnny Knoxville vraća se svojim smiješno bolnim ludorijama u komediji AKCIJSKI PARK. Knoxville glumi D. C.-ja, ekscentričnog vlasnika jeftinog zabavnog parka izvan kontrole, gdje su vožnje dizajnirane s minimalnom sigurnošću za maksimalnu zabavu. Baš kad D. C.-ju u posjet dođe otuđena kći tinejdžerica Boogie, u blizini se otvori korporativni megapark i ugrozi budućnost „Action Pointa“. Da bi spasio svoj voljeni tematski park i svoj odnos sa svojom kćeri, D. C. i njegova šašava ekipa riskiraju sve kako bi se predstavili u što boljem i luđem svjetlu, što se pretvori u još jednu divlju vožnju. Film pun šokantnih viceva, kostolomnih akrobacija i s medvjedom koji pije pivo. Pripremite se na smijeh do boli.

Fotografije

Akcijski parkAkcijski parkAkcijski parkAkcijski parkAkcijski parkAkcijski parkAkcijski parkAkcijski parkAkcijski parkAkcijski parkAkcijski parkAkcijski parkAkcijski parkAkcijski park

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.