Ocjena: 3.3/10
Ocjena korisnika: 6.5/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Herkul (Schwarzenegger) je polubog koji se dosađuje na planini Olimp. Traži od svog oca Zeusa (Ernest Graves) da ode na odmor na Zemlju, no otac odbija njegov zahtjev. No ipak ga pusti te Herkul završi u New Yorku. Zeus ga cijelo vrijeme prati s visine i nije nimalo zadovoljan njegovim ponašanjem. Smatra kako sramoti bogove te ga Zeus odluči vratiti nazad.

Fotografije

Herkul u New YorkuHerkul u New YorkuHerkul u New YorkuHerkul u New Yorku

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Snježna avantura (2014)

    image
    Dječak mekog srca pokušava ujediniti izgubljenog polarnog medvjedića s njegovom majkom u divljini Sjeverne Kanade. Kad mladi Luke (Dakota Goyo) otkrije da je...
  • Psići u ophodnji: Brz let u spas (2020)

    image
    Vojvoda od Blatograda princezinim draguljem diže Barkinburg u nebo! Skye će se suočiti s najvećim strahom i povesti družinu u najveću zračnu akciju spašavanja dotad!
  • Ledena apokalipsa (2020)

    image
    Potresi izazivaju golemi polarni vrtlog koji pokriva glavninu planeta, a jedna se obitelj mora probiti do sigurne zone na ekvatoru.
  • K-9 pustolovine: Legenda o izgubljenom zlatu (2014)

    image
    Tinejdžerka Kassie Stevenson, njezini prijatelji i vjerni pas Scoot pronađu spas od dosade tijekom ljetnih praznika kada dobiju misteriozni džepni sat koji sadrži...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.