SADRžAJ

Glenn Holland skladatelj je opsjednut željom da napiše nezaboravno glazbeno djelo kako bi ostavio svoj trag u svijetu. Holland nevoljko prihvaća posao nastavnika kako bi skrpao kraj s krajem. Njegovi će učenici u njegovoj strasti za glazbom pronaći inspiraciju. Kako godine prolaze, Holland shvaća da je trag koji je ostavio na svojim učenicima veća ostavština od one o kojoj je sanjao.
Kada smo mladi, naši snovi su pred nama, čekaju da ih uzmemo i naši planovi doimaju se tako jasnim. Ali kao i većina nas, Glenn Holland (RICHARD DREYFUSS) nije mogao predvidjeti tijek kojim će njegov život krenuti kada je nevoljko prihvatio posao nastavnika. Holland je glazbenik i skladatelj prožet ljubavlju za glazbom. Njegov je cilj da napiše nezaboravno glazbeno djelo kako bi ostavio svoj trag u svijetu. Ali umjesto toga, svoj poziv našao je u najmanje očekivanome mjestu gdje je svoju ljubav za glazbom podijelio sa svojim učenicima kako bi ona ispunila njihove živote kao što je i njegov. Učenici su reagirali na njegovu zaraznu strast i kako su godine prolazile, Holland se našao na neplaniranom putu. Nanovo definirajući uspjeh i vlastite snove, Holland je shvatio da će njegova ostavština biti veća od one o kojoj je sanjao. Glenn Holland uz pomoć je učenika i obitelji naučio da iako naši životi ne ispadnu uvijek onako kako smo to mi planirali, život je ono što se dogodi kada prihvatimo ono neočekivano.

Fotografije

Opus gospodina HollandaOpus gospodina HollandaOpus gospodina Hollanda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.