SADRžAJ

Jedne noći u satelitskim gradićima koji okružuju velegrad, tri se muškarca u tridesetima, svaki za sebe, pripremaju samoubojstvo. Svaki od njih ima svoje razloge za taj drastičan korak. Jednom je srce slomljeno nakon što ga je žena ostavila zbog instruktorice aerobika iz hotela u kojem su provodili medeni mjesec. Drugome je propao posao, a treći je toliko debeo da ne može živjeti život o kakvom je sanjao.
Iako su im motivi različiti, zajedničko im je to da nijedan od njih neće uspjeti u pokušaju da se ubije. Taj će ih neuspjeh spojiti na grupnoj psihoterapiji na koju ih prisili država. Terapija im neće vratiti želju za životom – teško da će se to i dogoditi, budući da je psihologinja koja vodi grupu tek diplomirala, pa tijekom terapije mora stalno gledati u bilješke, a i više je nalik svojim pacijentima negoli to misli. No, ako ništa drugo, bar postaju prijatelji, jer su se sva trojica razočarala u život. Samoubojstvo je kao vojska: stekneš prijatelje odane do groba.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Passionate Plumber (1932)

    image
    To make her lover jealous, a beautiful socialite passes off a bumbling plumber as her paramour.
  • Dotyky (1989)

    image
  • Leptirov oblak (1977)

    image
    Kraj djetinjstva, prva ljubav i nesporazumi koji izgledaju neriješivi. Komična priča o šesnaestogodišnjem dječaku kojem se čini da se sve urotilo protiv njegovih...
  • Muška intervencija (2014)

    image
    Spencer je samoproglašeni romantičar. Srce mu je slomljeno do te mjere, da je čak prestao trenirati kao MMA borac, nešto u čemu je dobar. Njegov najbolji...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.