SADRžAJ

Catherine i Iris, prijateljice iz djetinjstva koje se na ljeto vraćaju kući s fakulteta, dane i noći ispunjavaju zabavama, kupanjem bez odjeće i obnavljanjem starih veza, ali zajedničku traumu iz njihove prošlosti sve je teže potisnuti.
Nominiran za najbolji američki narativni igrani film i dobitnik nagrade za najboljeg glumca (Alessandro Nivola) u američkom narativnom igranom filmu na Tribeca Film Festivalu 2017., "Jedan posto vlažnije" priča je o sazrijevanju, prijateljstvu i tuzi. Catherine (Julia Garner) i Iris (Juno Temple), prijateljice iz djetinjstva koje se vraćaju kući s fakulteta na vruće i vlažno ljeto u Novoj Engleskoj, ispunjavaju svoje dane i noći zabavama, kupanjem bez odjeće i obnavljanjem starih veza, ali kad zajedničku traumu iz njihove prošlost postane sve teže potisnuti, razdor između njih dvije raste i svaka započne zabranjenu ljubavnu vezu.

Fotografije

Jedan posto vlažnije

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Buđenje pacova (1967)

    image
    Neuspjeli pokušaj jednog usamljenika da izmjeni svoj sivi i besmisleni život. Tragajući za poslom i novcem, zaljubljuje se u nepoznatu djevojku za koju vjeruje da...
  • Očevi i kćeri (2015)

    image
    Otac koji se bori sa vlastitim mentalnim zdravljem mora se snalaziti kao udovac i otac. Pisac, dobitnik Pulitzerove nagrade, doživio je mentalni slom, no snalazi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.