SADRžAJ

Ovo je priča o 4 godine u kojima je Bobby Kennedy politički napredovao i ostavio neizbrisiv trag u američkoj politici. Jedinstveni portret koji smo oživjeli pomoću rijetko viđenih arhivskih snimaka.
Od dana ubojstva predsjednika Johna F. Kennedyja, pa sve do večeri kad je, gotovo pet godina poslije, u hotelu 'Ambasador' ubijen njegov brat, Bobby Kennedy, otkrivamo vam što se događalo tijekom četiri godine u kojima će Bobby Kennedy politički napredovati i ostaviti neizbrisiv trag u američkoj politici, spajajući golemu nadu i gorko razočaranje. Njegovi su ciljevi možda bili utopijski, čak i naivni, no bili su toliko politički podijeljeni da su završili Bobbyjevim ubojstvom, baš kao i u slučaju njegova brata. Ovaj nam dokumentarac pomoću arhivskih snimaka donosi jedinstveni portret tog Kennedyja kojeg smo svi zvali 'Bobby'.

Glumci
TRAJANJE: 57 min

Fotografije

ZEDZEDZEDZEDZEDZEDZEDZEDZEDZED

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 1. dio (2017)

    image
    ESPN donosi dokumentarac o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 2. dio (2017)

    image
    Drugi dio ESPN-ovog dokumentarca o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
  • Sveučilište Rand (2014)

    image
    Priča o nevjerojatnom putu zvijezde američkog nogometa, Randyja Mossa, iz izoliranog Randa u Zapadnoj Virginiji do vrha NFL lige.
  • Loveći Tysona (2015)

    image
    Evander Holyfield znao je da neće nikada zaslužiti poštovanje koje je tražio dok ne pobijedi Mikea Tysona. Kada su se napokon borili, svijet je svjedočio ne...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.