Ocjena: 7.6/10
Ocjena korisnika: 6.3/10
(59 glasova)

SADRžAJ

Plaćenik mutant pogana jezika Wade Wilson, takozvani Deadpool (Ryan Reynolds) okuplja tim mutantskih kolega odmetnika da bi zaštitio dječaka natprirodnih sposobnosti od brutalnog kiborga i vremenskog putnika Cablea.
Nakon što je preživio gotovo fatalni goveđi napad, unakaženi kuhar u kantini (Wade Wilson) pokušava ostvariti svoj san da postane Mayberryjev najbolji barmen i istodobno se nauči nositi s izgubljenim osjetilom okusa. Dok traga za začinom za život te za kondenzatorom fluksa, Wade se mora boriti s nindžama, jakuzom i čoporom seksualno agresivnih pasa, dok putuje svijetom kako bi otkrio važnost obitelji, prijateljstva i okusa – pronalazeći pritom novu strast prema pustolovini i stječući prestižni naslov sa šalice za kavu Najboljeg ljubavnika na svijetu.

Fotografije

Deadpool 2Deadpool 2Deadpool 2Deadpool 2Deadpool 2Deadpool 2Deadpool 2Deadpool 2Deadpool 2Deadpool 2Deadpool 2Deadpool 2Deadpool 2Deadpool 2Deadpool 2Deadpool 2Deadpool 2Deadpool 2

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.