poster

Moj lažni muž

Overboard (2018)

Redatelj: Rob Greenberg


Ocjena: 6.0/10
Ocjena korisnika: 8/10
(48 glasova)

SADRžAJ

Arogantni plejboj Leonardo unajmi samohranu majku Kate da mu čisti jahtu te je nepravedno otpusti. Kada on padne s broda i probudi se s amnezijom, Kateina šefica uvjeri je da se pravi da je Leonardova supruga kako bi mu se osvetila.
Kate (Anna Faris) samohrana je zaposlena majka triju djevojčica koju Leonardo (Eugenio Derbez) – sebični, razmaženi i bogati meksički plejboj – unajmi da mu očisti luksuznu jahtu. Nakon što je nepravedno otpustio Kate i odbio joj platiti, Leonardo tijekom žestoke zabave padne u more i probudi se s potpunom amnezijom. Kako bi mu se osvetila, Kate se pojavi u bolnici i uvjeri zbunjenog bolesnika da su njih dvoje u braku. Dok se Leonardo pokušava naviknuti na fizički rad i novu obitelj, Kate se počne pitati koliko dugo može zavaravati svojeg lažnog supruga.

Fotografije

Moj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni muž

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.