Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 8.4/10
(8 glasova)

SADRžAJ

Maturalna večer za lijepu Carol (L. Fiorentino) i njezinog vršnjaka Waynea (D. Mulroney) bila je pravi san: ona je postala kraljica večeri, a on njezin pratitelj i činilo se da je pred njima divna budućnost. Međutim, godinama kasnije, iako su svoju vezu okrunili brakom, Carol je frustrirana njegovateljica u domu za starije i nemoćne kod gospođe Foster (S. Barnes), dok Wayne radi slabo plaćeni posao u noćnoj smjeni radujući se tek promaknuću u nadzornika. Jednog dana u dom gdje radi Carol stigne Henry Manning (P. Newman), zatvorenik koji je imao moždani udar. Henry je u zatvoru jer je, otvorivši tvrtku za prodaju sigurnosnih sustava za banke, godinama pljačkao svoje klijente. Sretna što napokon ima zanimljivog pacijenta, Carol ubrzo posumnja da lukavi Henry samo glumi tešku bolest planirajući bijeg iz zatvora.

Fotografije

Gdje je lovaGdje je lovaGdje je lovaGdje je lovaGdje je lovaGdje je lovaGdje je lovaGdje je lovaGdje je lovaGdje je lova

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.