SADRžAJ

Jenny, gluha djevojka koja je pobjegla od kuće, stiže u ozloglašenu četvrt San Francisca Haight-Ashbury ne bi li pronašla brata, misterioznoga bradatog kipara. Pritom joj pomažu tri hipija koji je nagovaraju da postane modernija.
Jenny (Susan Strasberg) putuje u San Francisco u potrazi za svojim bratom, hipijem Steveom (Bruce Dern). U kavani upoznaje Stoneyja (Jack Nicholson) koji joj pomaže u potrazi jer poznaje Stevea iz njegovih pokušaja da osnuje rock-bend. Stoney i njegovi prijatelji preobraze dosadnu djevojku u modernu hipi-curu koja nosi minisuknje. Zajedno s prijateljem Daveom (Dean Stockwell) traže Stevea usred psihodelične raskoši hipijevskih okupljališta u četvrti Haight-Ashbury. Što više postaje dijelom opasne scene djece cvijeća, Jenny uviđa kako je zapravo grozno živjeti u stvarnosti.

Fotografije

Gluha u San FranciscuGluha u San FranciscuGluha u San FranciscuGluha u San FranciscuGluha u San FranciscuGluha u San FranciscuGluha u San FranciscuGluha u San FranciscuGluha u San Franciscu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.