SADRžAJ

Jessica je upravo završila svoju posljednju knjigu za izdavačku kuću svog bivšeg dečka Mikea i nada se prijeći u suparničku izdavačku kuću, no mora još odraditi promociju knjige kroz niz videa u kojima se pojavljuje uz Mikea. Iako prvi video ispadne katastrofalno, vrlo brzo postane hit te nastave niz videa koje Jessica želi učiniti relevantnima, a Mike zabavnima. Stalno se svađaju, a Mike ubrzo otkrije da takvim nastupom samo tjera Jessicu od sebe te pristane raditi na njezin način. Počnu raditi kao tim te otkriju da među njima još postoji kemija, no kad Mike opet stavi posao ispred svega, Jessica ode. Mike mora pronaći način da dokaže Jessici koliko mu je važna, no hoće li to biti dovoljno?

Fotografije

Moram reći da?

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zauvijek u mojem srcu (2019)

    image
    Jenna (M. Patterson) i Charlie (J. Turner) pronašli su ljubav u Irskoj, ali su ih snovi razdvojili. Pet godina poslije, ponovno se nalaze i Jenna mora odlučiti...
  • Zaljubljena u Rimu (2019)

    image
    Glumica dobiva veliku ulogu u Rimu, a upoznaje i američkog novinara koji piše članak o njoj.
  • Ljubavni lokoti (2017)

    image
    Žena se nakon dvadeset godina vraća u Pariz, ponovno se zbližava s prvom ljubavlju i kreće na put romantike i osobnog otkrića.
  • Pariz, vino i ljubav (2019)

    image
    Isabella, proizvođačica vina iz Oregona, prijavljuje se na prestižno natjecanje u Francuskoj, gdje između nje i suparnika Jacquesa počnu frcati iskre.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.