SADRžAJ

Dave je vrhunski kuhar koji nakon svađe s kritičarem izgubi posao te je primoran podučavati početnike u školi kuhanja. Nina je kardiologinja kojoj promaknuće ovisi o tome hoće li uspjeti nagovoriti Davea da u bolnici vodi seminar zdrave prehrane. No, Nina ne zna kuhati, niti je kuhanje zanima, ali se na nagovor prijateljice Olivije njih dvije prijave na Daveov tečaj. Iako zbog Nininih izostanaka Dave nije uopće zainteresiran, Nina će ga morati uvjeriti da vodi seminar ako želi dobiti promaknuće.

Fotografije

Liječnica i kuharLiječnica i kuhar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubav ne možeš kupiti (2017)

    image
    Razmaženi bogataš Jeff teško prihvaća da je bolničarka Lilly, koja vozi hitnu, odbila njegov poziv za izlazak. On ne odustaje i koristi obiteljsko bogatstvo da...
  • Svim srcem (2015)

    image
    Nakon što naslijedi polovicu kuće, mlada se žena neočekivano sprijateljuje sa suvlasnikom...
  • Zimski dvorac (2019)

    image
    Jenny je oduševljena kad njezina sestra Meg odluči održati zimsko vjenčanje u ledenom hotelu! A Meg želi spojiti Jenny s kumom Craigom, udovcem i samohranim ocem.
  • Lijepa jesen (2020)

    image
    Maggie je uspješna poduzetnica koja se vrati u rodni grad te otkrije da joj je baka oporučno ostavila polovicu svoje prodavaonice slakiša. No Maggie ne razumije...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.