Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 6.1/10
(21 glas)

SADRžAJ

Odana američka supruga (Diane Lane) i njezin nepažljivi muž radoholičar (Alec Baldwin) krenu na neočekivano putovanje iz Cannesa u Pariz sa šarmantnim Francuzom (Arnaud Viard) koje u njoj ponovno probudi svijest o sebi i radost življenja.
U redateljskom i scenarističkom filmskom debiju 81-godišnje Eleanor Coppole glavnu ulogu igra za „Oscar“ nominirana Diane Lane kao žena holivudskog producenta koja neočekivano krene na putovanje Francuskom koje će u njoj probuditi svijest o sebi i radost življenja. Anne (Lane) nalazi se na raskrižju života. U dugovječnom braku s ambicioznim, ali nemarnim filmskim producentom (Alec Baldwin), ona krene na putovanje iz Cannesa u Pariz s poslovnim partnerom svog supruga (Arnaud Viard). Ono što je trebala biti sedmosatna vožnja pretvori se u putovanje puno otkrića koje uključuje slikovite znamenitosti, finu hranu i vino, humor, mudrost i još puno toga.

Fotografije

Pariz može čekatiPariz može čekatiPariz može čekatiPariz može čekatiPariz može čekatiPariz može čekatiPariz može čekatiPariz može čekatiPariz može čekatiPariz može čekatiPariz može čekati

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.