SADRžAJ

Film prati posadu medicinskog helikoptera koja doživi nesreću pružajući pomoć španjolsko-američkoj diviziji u Afganistanu. Španjolska vojska ima samo jednu noć za organizaciju spašavanja, dok talibanske trupe počinju opkoljavati posadu.
Posada medicinskog helikoptera doživi nesreću pomažući zajedničkim snagama SAD-a i Ujedinjenih naroda pod španjolskim zapovjedništvom u Afganistanu. Španjolska vojska ima samo jednu noć za organizaciju spašavanja posade i ranjenika, ali ono što se čini rutinom pretvori se u pakao kada prime naredbu da moraju spasiti i helikopter. Stvari se još više pogoršaju tijekom noći kada ih brojni talibani počnu opkoljavati. Film NEPRIJATELJSKA ZONA nadahnut je stvarnim događajima koji su se dogodili u kolovozu 2012. sjeverno od Bala Murghaba u Afganistanu.

Fotografije

Neprijateljska zonaNeprijateljska zonaNeprijateljska zonaNeprijateljska zonaNeprijateljska zonaNeprijateljska zonaNeprijateljska zona

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.