SADRžAJ

Aktivisti i tragači za blagom Roveri sklope dogovor za ekspediciju kroz opasan australski teren. Ali ubrzo tenzije narastu i skriveni motivi izađu na površinu uz uzbudljive off-road potjere, smiona spašavanja te nevjerojatna otkrića.
Oni se zovu „Roveri“ – besciljni lutalice i skitnice koji žive na marginama društva u prostranoj australskoj divljini tražeći bijeg od svoje prošlosti i nov početak. Buzz je posjetio gotovo svaki kutak ovoga kontinenta u potrazi za legendarnim Strayevim zlatom – plijenom koje će ga držati u rezervnim dijelovima i gorivu dok je živ. No baš kada se sprema odustati, Buzz sretne Erica koji je došao u posjed mape koja vodi k Strayevu zlatu. Eric je spreman predati mapu u zamjenu za putovanje – on i njegovi aktivistički prijatelji žele organizirati prosvjed na lokaciji novog rudnika velike rudarske tvrtke Madsen Minerali, kojoj je na čelu pokvareni milijarder Daniel Madsen. Kako bi neprimjetno stigli do rudnika, moraju putovati kroz nepristupačnu dolinu Mamuya. Uvidjevši da m je to zadnja šansa da ostvari svoj san, Buzz nagovori svoju šarenu ekipu Rovera da ga slijede u posljednjoj potrazi za izgubljenim zlatom. Sa svojim modificiranim, krcatim off-road vozilima, Lutalice i Aktivisti kreću na najveću pustolovinu života. Ali ubrzo tenzije narastu i skriveni motivi izađu na površinu uz uzbudljive off-road potjere, smiona spašavanja te nevjerojatna otkrića koja uslijede.

Fotografije

Opasna pustolovinaOpasna pustolovinaOpasna pustolovinaOpasna pustolovinaOpasna pustolovinaOpasna pustolovinaOpasna pustolovina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.