SADRžAJ

Iva i Maya su polusestre sa zajedničkim ocem kojeg obožavaju. Kad otac padne u komu nakon rutinske operacije, Iva se zatvori u sebe i izbjegava posjet bolnici. Maya svakodnevno posjećuje Andreya potajno ga pokušavajući probuditi.
Iva (17) i Maya (12) polusestre su koje obožavaju svog oca. Otkrivaju neobičnu tajnu o svom nastavniku tjelesnog. Dok probavljaju to otkriće, šokantan događaj život im preokreće naglavačke. Njihov otac Andrey nakon rutinske operacije završi u komi. Iva se zatvara u sebe i izbjegava posjet bolnici. S druge strane, mlađa Maya sa svojim imaginarnim prijateljem Djedom Mrazom svakodnevno posjećuje oca, potajno ga pokušavajući probuditi na razne načine. Sestrama prijeti izbacivanje iz škole jer su javno objavile da je Penev transvestit, što on poriče. Maya provodi sve više vremena sa svojim komatoznim ocem, dok se Iva potpuno zaokuplja ljubavlju prema svom dečku i mržnjom prema nastavniku tjelesnog. Jedini tko je uz Mayu jest Djed Mraz. No čak i u smrti, Andrey uspijeva svoje kćeri učiniti zrelijima i povezanijima nego što su to bile ikad prije.

Fotografije

MajmunMajmunMajmunMajmunMajmun

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.