Ocjena: 7.9/10
Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SADRŽAJ

Odrasla i zrela Ana (Geraldine Chaplin) kazuje u kameru svoje djetinjstvo osporavajući poznatu rečenicu kako je djetinjstvo najljepše doba u životu. Smatra oca krivcem što je majka udajom prekinula glazbenu karijeru, optužuje ga za njezine patnje, te nesretan život koji su prouzročili njezinu bolest i preranu smrt.
Nakon majčine smrti devetogodišnja Ana (Ana Torrent) bila je svjedokinja događaja u kojemu otac, inače visoki vojni časnik, umire od srčanog udara u krevetu s ljubavnicom. Djevojčica je pritajena promatrala događaj. Očeva ljubavnica je Amelia, žena njegova najboljeg prijatelja. Kada je Anselmo umro Amelia se brzo odjenula i pobjegla.
Djevojčica vjeruje da je smrt uslijedila nakon što je otac popio piće u koje je ona sasula otrov iz limenke koju čuva još iz vremena dok joj je majka bila živa. S obzirom da su Ana i sestre nakon očeve smrti ostale siročad, skrb preuzima teta Paulina. Ona je neudana i živi svoj život, pa su djevojčice prepuštene sluškinji Rosi i baki koja živi u sjećanjima gledajući stare fotografije.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Combat Squad (1953)

  nedjelja
  image
  During the Korean War, a terrified rookie recruit is given the chance to prove himself on a mission with a battle-hardened sergeant.
 • Posljednja noć (2010)

  nedjelja
  image
  Joanna (Keira Knightley) je spisateljica koja sa svojim mužem Michaelom (Sam Worthington) živi u malom stanu na Manhattanu i vodi naizgled sretan život. Jednog...
 • Intervju s Bogom (2018)

  nedjelja
  image
  Praćenje rata u Afganistanu pružilo je novinaru Paulu Asheru neke od najboljih priča njegove mlade karijere. Ali, taj će ga pothvat na kraju koštati više nego što...
 • Sama sa svojim snovima (2019)

  nedjelja
  image
  Kasnih 1960-ih Lucia je ostavljena sama sa svojom bakom dok su se roditelji iselili u Francusku trbuhom za kruhom. Lucia je veoma tužna što mora ostati u Italiji...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.