SADRžAJ

Wagner, ostarjeli profesionalni ubojica, traži nekoga komu bi prenio svoje znanje jer se nalazi na samrti. Za svoga nasljednika izabire Maxa, mladog lopova bez strasti.
Gospodin Wagner je više od 40 godina bio uspješni profesionalni ubojica, ali sad u sedamdesetoj drhte mu ruke, a vid i refleksi ubrzano mu se pogoršavaju. Spreman je za mirovinu, ali najprije mora pronaći nasljednika. Maxu je dvadeset pet. Svoju plaću kao zavarivač povećava sitnim krađama. Emocije su mu otupjele od dugogodišnjega gledanja televizije, a reflekse je izoštrio satima igrajući videoigre. Wagneru se čini savršenim štićenikom. On podučava Maxa vještinama rukovanja oružjem i tehnikama ubijanja, ali i etici među profesionalnim ubojicama. Nažalost, čini se da Max ima slabu sposobnost koncentracije i ravna se prema drukčijim pravilima, a ti će nedostaci doći do izražaja kada krene u prvi samostalni napad.

Fotografije

UbojiceUbojiceUbojiceUbojiceUbojice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.