SADRžAJ

ZAUSTAVLJANJE je priča o Breaion King, 26-godišnjoj afroameričkoj učiteljici iz Austina u Teksasu čije rutinsko zaustavljanje zbog prometnog prekršaja eskalira u dramatično uhićenje koje je proveo bjelački policajac.
ZAUSTAVLJANJE je priča o Breaion King, 26-godišnjoj afroameričkoj učiteljici iz Austina u Teksasu čije rutinsko zaustavljanje zbog prometnog prekršaja eskalira u dramatično uhićenje koje je proveo bjelački policajac. Dok su ih snimale kamere na ploči s instrumentima policijskog vozila, Breaion je iz njezina auta izvukao policajac, opetovano ju je bacio na zemlju i stavio joj lisičine. Na putu do zatvora u policijskom automobilu Breaion je započela razotkrivajući razgovor s policajcem o rasi i policiji u Americi. Snimke policijske kamere izmjenjuju se s prizorima iz Breaionina svakodnevnog života dajući cjelovitiji portret žene koja stoji iza ovog uznemirujućeg susreta s policijom.

TRAJANJE: 31 min

Fotografije

Zaustavljanje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.