SADRžAJ

14-godišnji Andrew želi pronaći svoju svrhu kao mladi Afroamerikanac u današnjoj Americi. Dok njegova majka ne želi da joj se život svodi samo na majčinstvo, Andrew je prisiljen preuzeti sve veći i veći pritisak odgovornosti za obitelj.
Još uvijek u naponu života, Regina radi dokasna u jednom fast-foodu u Tallahasseeju zarađujući jedva dovoljno da prehrani svoje dvoje djece – Andrewa, emocionalno zatvorenog tinejdžera, i malu kćer. Kada karizmatični stranac pokaže zanimanje za nju, Regina nije sigurna ima li dovoljno povjerenja da ga pusti u svoj komplicirani život – a ni Andrewovi kontinuirani sukobi s autoritetima ne pomažu. Potajno prezirući svog oca koji čami u zatvoru i noseći se s majkom koja se primiče rubu, Andrew je u većoj opasnosti nego što misli.

Fotografije

Život i ništa višeŽivot i ništa višeŽivot i ništa višeŽivot i ništa višeŽivot i ništa višeŽivot i ništa višeŽivot i ništa više

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.