Vom Küssen und vom Fliegen

Vom Kussen und vom Fliegen

komedija | Njemačka
Redatelj: Hartmut Schoen

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 7.4/10

SADRžAJ

Njemačka pedesetih godina. U kući Daniela Finkbeinera, vlasnika tvornice za proizvodnju okova za lijesove, najveći je događaj kupovina televizijskog prijemnika. Zahvaljujući televizoru upravo tih dana svjedoci su njemačkog osvajanja nogometnog prvenstva u Švicarskoj.
Veselje narušava Finkbeinerov srčani udar koji ga privremeno smješta u bolnički krevet. Suočen sa strahom od smrti i neozbiljnošću svojih sinova, Finkbeiner odlučuje zbrinuti obiteljski posao i tri neoženjena sina na neobičan način. Okuplja ih i obavještava da će onaj tko prvi od njih trojice pronađe ženu i dobije nasljednika dobiti svu imovinu.
Iako zvuči jednostavno, stvarnost je za Kurta, Erwina i Fritza puno teža. Kurt i Erwin odmah započinju borbu jer su bacili oko na istu djevojku. Jedino je Fritz neopterećen i provodi vrijeme u snovima o letenju...

]Bajkovita^ priča prema modelu bogati otac imao tri sina smještena je u godine nakon Drugog svjetskog rata. Riječ je o drami s elementima komedije koja vraća duh i ambijent prošlog vremena..


When their father, a rich industrial, suffers from a stroke, three brothers see themselves confronted with the following option: The first who manages to marry will inherit all the fortune including the factory. Two of the brothers begin to make clumsy steps approaching the opposite sex while the third of them only has one dream: he wants to fly.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.