SADRžAJ

Drama snimljena prema istinitom događaju o kanadskom paru koji je u godinama prije i tijekom Drugog svjetskog rata dojenčad siromašnih rodilja preprodavao bogatim udomiteljima.
East Chester, kanadska provincija Nova Škotska, 1938. Opstetričarka dr. Lila Young (Susan Clark) sa suprugom Williamom (Peter MacNeill) vodi malo, ali uhodano prihvatilište za mlade neudane majke. Pomažući im da iznesu trudnoću u najboljim uvjetima, dr. Young se također brine i o njihovoj dojenčadi koju, uz dopuštenje majki koje na to pristanu, usvajaju roditelji bez djece. Tako u prihvatilište stiže maloljetna Iris (Catherine Fitch) za čije su dijete već poznati udomitelji iz obitelji senatora Danvera (Chris Wiggins). Također, u dom je dr. Young upravo stigla i medicinska sestra Ann ODwyer (Shannon Lawson), presretna što će raditi uz cijenjenu i pobožnu liječnicu i njena požrtvovna supruga. Međutim, dr. Young se zapravo bavi preprodajom dojenčadi bogatim parovima, a kad rutinska kontrola Ministarstva zdravstva na čelu sa socijalnim radnikom Russellom Cameronom (Michael Riley) stigne u prihvatilište i zabilježi slučajeve stručno upitnih smrti jedne od majki i njena djeteta, prava će

Fotografije

Djeca u kutijama

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.