SADRžAJ

Komičara Henryja Phillipsa u L. A. namami TV producent koji želi ekranizirati njegovu priču o neuspjehu. Ali kad se uključi velika mreža, Henry mora odlučiti hoće li profesionalno zbijati šale ili biti predmet sprdnje.
Zlosretnog satiričnog tekstopisca Henryja Phillipsa u L. A. privuče renomirani televizijski producent Jay Warren koji želi snimiti seriju o životu izvođača koji se pokušava probiti. Kada Jay vidi Henryjev neuspješan nastup u lokalnom klubu, uvjeren je da se ova priča mora ispričati. Uz potporu svoje dugogodišnjee prijateljice, glazbenice Jillian, i svoje dobronamjerne, ali nesposobne menadžerice Ellen Pinsky, Henry doživljava uspone i padove života u L. A.-u te čak postigne nešto nalik na holivudski san. Ali kad se u to uključi velika televizijska mreža, on mora odlučiti hoće li njegova ostavština biti zbijanje šala ili će postati predmet sprdnje.

Fotografije

Henry na mukamaHenry na mukamaHenry na mukamaHenry na mukamaHenry na mukamaHenry na mukamaHenry na mukama

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.