Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 3/10

SADRžAJ

„Ja i Bowie: Priča o Micku Ronsonu“ dokumentarac je o životu i radu Michaela “Micka” Ronsona, gitaristi, glazbenom autoru, producentu i aranžeru koji je u ranoj fazi svoje karijere nastupao s Davidom Bowieom kao jedan od ‘Spiders from Mars’.
Dokumentarni film o Micku Ronsonu, jednom od najutjecajnijih rock'n'roll gitarista, glazbenom geniju koji je stajao iza Bowiejevih albuma: The Man Who Sold The World, Hunky Dory, The Rise Fall of Ziggy Stardust and The Spiders From Mars i Aladdin Sane. Pratimo Ronsonovu karijeru od njegovih početaka, nastupa s Davidom Bowiejem i zaluženog mjesta u Rock Hall of Fame. Mick Ronson svirao je gitaru na albumima Davida Bowiea „The Man Who Sold The World“, „Hunky Dory“, „The Rise Fall of Ziggy Stardust and The Spiders From Mars“ i „Aladdin Sane“. Ujedno je nastupao i s drugim zvijezdama kao što su Bob Dylan, Ian Hunter (Mott The Hoople), Lulu i Lou Reed. Razgovarajući s članovima Ronsonove obitelji, redatelj Jon Brewer nastavlja svoju tradociju dokumentaraca u kojima kroz intiman pristup i autentičnost prikazuje život i karijeru Micka Ronsona. Surađivao je i s mnogim drugim slavnim glazbenicima, među ostalima s Bobom Dylanom, Ianom Hunterom, Louom Reedom itd.

Fotografije

Uz Bowieja - Priča o Micku RonsonuUz Bowieja - Priča o Micku RonsonuUz Bowieja - Priča o Micku RonsonuUz Bowieja - Priča o Micku RonsonuUz Bowieja - Priča o Micku RonsonuUz Bowieja - Priča o Micku Ronsonu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.