Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 5.8/10
(9 glasova)

SADRžAJ

Romantična komedija o djevojci iz Ohija, koju zapaža vlasnica ekskluzivnog butika na Manhattanu i pozove je da za nju radi.
Kad Alyssa (V. A. Fox), vlasnica modnog dućana A-Line s Manhattana, uđe u malu trgovinu odjeće negdje u Ohiju, iznenadi se jer joj mlada prodavačica sugerira da ne kupi haljinu koju je odabrala, nego joj preporuči nekoliko drugih koje će joj bolje odgovarati. Alyssa je gotovo uvrijeđena, no uviđa da je djevojka imala pravo, zaključi da je iznimno darovita i ponudi joj posao u svojoj trgovini. Taylor (J. Guill) je iznenađena, no objeručke prihvaća, Manhattan je njezin san. Kad stigne u New York, Alyssine prodavačice su podrugljive, jer se na njoj vidi da je iz provincije. Taylor uskoro počinje stvarati velike promjene na bolje i poboljšavati prodaju, jer blaziranim prodavačicama i još blaziranijim klijenticama pristupa iskreno i pošteno. Već prvi dan upoznaje Phila (M. Bendavid), mladića koji se bavi nekretninama...

Fotografije

Kako uspjeti na ManhattanuKako uspjeti na Manhattanu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.