SADRžAJ

Njujorški detektiv Mark Dixon (D. Andrews) oduvijek je želio biti drugačiji od svog oca i čvrsto stajati na pravoj strani zakona. Unatoč svom poštenju i odanosti pravdi, Mark je postao grub i svojeglav murjak kojeg je njegov šef, inspektor Nicholas Foley (R. Simon), zbog učestalih pritužbi na agresivnost degradirao. Mark zna da bi trebao biti mirnija i staloženija osoba, kao što je unaprijeđeni poručnik Bill Thomas (K. Malden), Markov novi zapovjednik u 16. policijskoj postaji. Nakon što jedne večeri u hotelu na Manhattanu bude pronađen ubijen bogati Teksašanin Ted Morrison (H. Von Zell), istragu slučaja preuzme upravo Mark. Čini se da je Morrison sudjelovao u partiji pokera s opasnim mafijašem Tommyjem Scaliseom (G. Merrill), s kojim ga je spojio Ken Paine (C. Stevens), a kao mamac iskoristio je svoju izuzetno privlačnu suprugu Morgan Taylor (G. Tierney). Nakon što je Morrison u igri osvojio 19.000 dolara, čini se da ga je ubio Paine, kojeg Mark odluči uhititi. No možda sve i nije onakvo kakvim se čini...

Fotografije

Na rubu zakona

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kako sam postao zločinac (1939)

    image
    Boksač Johnnie Bradfield (John Garfield) bježi od pravde misleći da je počinio ubojstvo dok je bio pijan.
  • Iznenada (1954)

    image
    Tri gangstera zarobila su obitelj Benson u njihovoj kući na vrhu brda, u blizini željezničke stanice. Odatle namjeravaju izvršiti atentat na predsjednika SAD-a.
  • Autostoper (1953)

    image
    Dva ribiča slučajno na cesti kupe autostopera koji je kriminalni bjegunac sa opasnom naravi. Uzima ih za taoce na putovanju koje neće nikada zaboraviti.
  • Sestre (2001)

    image
    Priča o dvema devojčicama, koje su, iako od iste majke, međusobno u lošim odnosima. Dina je mlađa, svira violinu i mašta da postane glumica. Sveta trenira...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.