SADRŽAJ

Iz Studija animacije Walta Disneyja dolazi iznimna zbirka nagrađivanih i omiljenih kratkih filmova.
GROZNICA SNJEŽNOG KRALJEVSTVA: Annin je rođendan, a Elsa i Kristoff odlučili su organizirati joj najbolju proslavu ikad, ali kada se Elsa prehladi, njezine ledene moći ugroze više od same proslave.
PLAVI KIŠOBRAN: Ovo je samo još jedan večernji povratak s posla sve dok ne počne kiša, a grad oživi od zvukova curenja odvodnih cijevi, zviždanja tendi i klokotanja jaraka. Usred svega toga, dva kišobrana - jedan plavi, jedan ne - zaljube se.
SKAKUTANJE: Ovca ponosno pleše svojim jugozapadnim krajolikom, dok joj jednog dana ne ostrigu vunu, a ona ostane gola. U depresiji je i stidljiva, sve dok ne naiđe veseli zekorog koji joj pokaže kako ponosno skakati i ne stidjeti se.
DAN I NOĆ: Kad Dan, vedar lik, susretne Noć, neznanku izrazito mračnijeg raspoloženja, iskre frcaju! No kako se njihove sumnje pretvaraju u znatiželju, s oduševljenjem otkrivaju da ovo novo prijateljstvo može ponuditi novi pogled na svijet.
ZA PTICE: Jedna po jedna, jato malih ptica slijeće na telefonsku žicu. Sjedenje tako blizu jedna drugoj donosi dovoljno problema, ali tada im se pokuša pridružiti velika nespretna ptica. Ptice iz istog jata ne mogu si pomoći nego ga ismijavati...

TRAJANJE: 30 min

Fotografije

Disneyjevi kratkometražni filmovi I

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze (2009)

  danas
  image
  Junaci ispod nule iz svjetskih hitova LEDENO DOBA i LEDENO DOBA: ZATOPLJENJE vratili su se u nevjerojatnoj pustolovini… i u 3D-u. Ovaj su put ispod leda i...
 • Razgovor (2015)

  danas
  image
  Etta provodi monotonu i samotnu večer u svom domu. Na televiziji vidi priču koja će promijeniti njezin pogled na svijet.
 • Oto: Istraživač dubina (2017)

  danas
  image
  Godina je 2100., ljudi su napustili Zemlju, a kolonija ekstravagantnih bića još uvijek preživljava u najdubljem ponoru oceana. Deep, avanturistička hobotnica...
 • Izvrnuto obrnuto (2015)

  sutra
  image
  Nakon što mladu Riley otrgnu od života na Srednjem zapadu i presele u San Francisco , gdje je njezin otac dobio novi posao, Rileyne emocije – radost, strah,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.