SADRžAJ

Borisu (James Hyndman) se život naglo mijenja nakon što njegova žena Beatrice (Simone-Élise Girard), ministrica u kanadskoj vladi, zbog teške depresije ostane prikovana za krevet njihove šumske vile, pa on pronalazi utjehu u seksu s njenom ruskom njegovateljicom. Čitavu stvar još će mu više zakomplicirati pismo misterioznog pošiljatelja l’Inconnua (Denis Lavant) koji ga počinje suočavati sa stvarima o kojima ne želi razmišljati.
Ova psihološka drama odvija se u Quebecu u današnje vrijeme i prati život Borisa Malinovskog (James Hyndman), bogataša koji je ujedno arogantan i sebičan. Umjesto da pomogne svojoj bolesnoj supruzi (Simone-Élise Girard), ministrici u kanadskoj vladi koja je zbog depresije vezana za krevet, Boris provodi vrijeme kupujuću skupu odjeću i varajući je s drugim ženama. To traje sve dok Boris ne susretne misterioznog stranca (Denis Lavant) što će kod Borisa uzrokovati promjenu životnih stavova i rtazmišljanja.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.